6976712798 Χαλκιδική
banner imagebanner image
     
  ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ | Οδική Βοήθεια - Μεταφορές Οχημάτων - Γενικές Μεταφορές Χαλκιδική


Στην οδική βοήθεια “ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ”, η ασφάλεια και η άνεσή σας στον δρόμο αποτελούν προτεραιότητά μας!!!
Εάν λοιπόν έχετε μείνει στον δρόμο λόγω μηχανικής βλάβης, σκασμένο λάστιχο κ.α. ή έχετε εμπλακεί σε κάποιο ατύχημα, είμαστε εδώ και πάντα έτοιμοι, να έρθουμε στο σημείο που βρίσκεστε και να φροντίσουμε για την άμεση και σωστή εξυπηρέτησή σας.

Με 24ώρη εξυπηρέτηση, 7 ημέρες την εβδομάδα μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι δεν θα μείνετε ποτέ μόνοι σας σε μια δύσκολη στιγμή. 
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
6976712798
 
     
 
 
 
     
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ


προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες οδικής βοήθειας, χωρίς συνδρομή και σχεδιασμένες έτσι ώστε να σας παρέχουν άμεση υποστήριξη σε κάθε απρόοπτο που μπορεί να συναντήσετε κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών σας.

Είτε πρόκειται για μηχανική βλάβη, ατύχημα, αλλαγή ελαστικού ή απώλεια κλειδιών, η εξειδικευμένη ομάδα μας είναι πάντα έτοιμη να ανταποκριθεί με ταχύτητα και επαγγελματισμό.

Μπορούμε να μεταφέρουμε μοτοσυκλέτες, αυτοκίνητα, τρακτέρ και μικρά φορτηγά, ενώ προσφέρουμε και επιτόπου εξυπηρέτηση σε ρυμούλκηση οχημάτων και την ανέγερσή τους από δύσβατα μέρη.

Εγγυόμαστε άμεση ανταπόκριση σε κάθε σας κάλεσμα!
 
     
   
 
 
 
 
ΕΧΕΤΕ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ;
Μην αγχώνεστε! Απλά επικοινωνήστε μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Χαλκιδική ή την Θεσσαλονίκη.
 
 

 


 

 
 
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΕΚΕΙ
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ
 
     
 
ΦΟΡΤΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ
 
     
 
ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ
 
     
 
 
 
     
      Εξυπηρετούμε άμεσα την Χαλκιδική και την Θεσσαλονίκη!  
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6976712798
 
     
 
 
 
     
     
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ
ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ
 
     
  Με τον σύγχρονο εξοπλισμό και τα άρτια εκπαιδευμένα μέλη της ομάδας μας, είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόβλημα με αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία.

Η δέσμευσή μας για ποιοτική και άμεση εξυπηρέτηση και το ενδιαφέρον που δείχνουμε για τον κάθε πελάτη είναι αυτά που μας ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό.

Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη με προηγμένες υπηρεσίες οδικής βοήθειας, άμεση εξυπηρέτηση και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.