6976712798 Χαλκιδική
banner imagebanner image
     
  ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ | Οδική Βοήθεια - Μεταφορές Οχημάτων - Γενικές Μεταφορές Χαλκιδική


Είτε πρόκειται για τη μεταφορά του αυτοκινήτου σας, είτε για την μεταφορά ελαφρού μηχανήματος, αλλά και για την μεταφορά τροχόσπιτων και σκαφών είμαστε εδώ και πάντα έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε με επαγγελματισμό.

Η επιχείρησή μας “ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα στις Καλύβες, μπορεί να αναλάβει άμεσα και οικονομικά την ασφαλή μεταφορά του οχήματός σας προς όποιον προορισμό επιθυμείτε στην Χαλκιδική και την Θεσσαλονίκη.

Προσφέροντας αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσεις για την άμεση και ασφαλή μεταφορά κάθε οχήματος, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
6976712798
 
     
 
 
 
     
     
  ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ
ΑΜΕΣΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
 
     
 
  Αυτοκινητα
  Μοτοσυκλέτες
  Ημιφορτηγά
  Ελαφρά Μηχανήματα
  Κλαρκ
  Τρακτέρ
  Τροχόσπιτα
  Καντίνες
  Σκάφη κτλ.
 
     
  Με ένα τηλεφώνημα ερχόμαστε στο χώρο σας, για να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να παραλάβουμε το όχημά σας και να φροντίσουμε για την άμεση και ασφαλή μεταφορά του στον προορισμό της επιλογής σας.  
     
   
 
 
 
 
ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ
χειρίζεται κάθε όχημα με τον απαραίτητο σεβασμό και επαγγελματισμό, διασφαλίζοντας την προστασία του καθ' όλη τη διάρκεια της διαδρομής.
 
 

 


 

 
 
Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο, μας επιτρέπει να μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλεια των οχημάτων σας καθώς και για την έγκαιρη παράδοσή του.
 
     
 
Εμπιστευτείτε μας για την ασφαλή και αποτελεσματική μεταφορά του οχήματός σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.
 
     
 
 
 
     
      Εξυπηρετούμε άμεσα την Χαλκιδική και την Θεσσαλονίκη!  
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6976712798