6976712798 Χαλκιδική
hero image
banner imagebanner image
     
  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Οδική Βοήθεια - Μεταφορές Οχημάτων - Γενικές Μεταφορές Χαλκιδική


Με εμπειρία στο χώρο της οδικής βοήθειας, η επιχείρησή μας “ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα στις Καλύβες, προσφέρει καθημερινά υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άρτια εξυπηρέτηση σε ιδιώτες και επαγγελματίες στην Χαλκιδική και σε όλη την Θεσσαλονίκη.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και με προσήλωση στον διαρκής εκσυγχρονισμό της, η επιχείρησή μας, παρέχει υπηρεσίες οδικής βοήθειας, μεταφοράς οχημάτων καθώς και γενικές μεταφορές από και προς όλη την Ελλάδα και το εξοτερικό, άμεσα και κυρίως οικονομικά.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
6976712798
 
     
 
 
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο
και πάντα έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε σε έκτακτες καταστάσεις
με αμεσότητα, ασφάλεια και επαγγελματισμό.

 
     
 

 


 

 
 
     
     
  Είστε στο δρόμο και το αυτοκίνητό σας έχει ακινητοποιηθεί από κάποια τεχνική βλάβη ή έχετε εμπλακεί σε ατύχημα;

Είμαστε εδώ και πάντα έτοιμοι, να σπεύσουμε άμεσα στο σημείο που βρίσκεστε στην Χαλκιδική ή στην Θεσσαλονίκη, να σας εξυπηρετήσουμε και να φροντίσουμε για την μεταφορά του οχήματος αλλά και την δική σας στον προορισμό της επιλογής σας.

Με τον σύγχρονο και πιστοποιημένο εξοπλισμό μας, μπορούμε να μεταφέρουμε μοτοσυκλέτες, αυτοκίνητα, τροχόσπιτα, μηχανήματα, ημιφορτηγά, κλαρκ και οποιοδήποτε άλλο όχημα επιθυμείτε φροντίζοντας για την ασφαλή μεταφορά του αλλά και την έγκαιρη παράδοσή του στον τελικό προορισμό.

Παράλληλα, αναλαμβάνουμε εθνικές και διεθνείς μεταφορές οικοσκευών, αντικειμένων και διάφορα άλλα είδη όπως σίδερα, τσιμέντα κ.α. στην τοποθεσία που επιθυμείτε.
 
     
   
 
 
 
 
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ
είναι να είμαστε πάντα δίπλα σε κάθε πελάτη, να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες του και να προσαρμόζουμε ανάλογα τις υπηρεσίες μας με τελικό στόχο την όσο πιο γρήγορη και άψογη εξυπηρέτησή σας.
 
 

 


 

 
 
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ
αποτελείται από έμπειρους και καταρτισμένους επαγγελματίες, οι οποίοι είναι αφοσιωμένοι στην παροχή άριστης εξυπηρέτησης σε κάθε πελάτη ενώ δεν σταματούν να εκπαιδεύονται διαρκώς. 
 
     
 
Ο ΣΤΟΛΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ
αποτελείται από σύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα οχήματα, σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις ακόμα και των πιο δύσκολων αποστολών που μπορεί να μας αναθέσετε. 
 
     
 
ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Είμαστε διαθέσιμοι 24/7, έτοιμοι να ανταποκριθούμε άμεσα σε κάθε σας ανάγκη και να φροντίσουμε για την άψογη εξυπηρέτηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
 
     
 
 
 
     
      Εξυπηρετούμε άμεσα την Χαλκιδική και την Θεσσαλονίκη!  
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6976712798