6976712798 Χαλκιδική
banner imagebanner image
 
 
     
 
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ 
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
 
     
     
 
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ
ΟΧΗΜΑΤΩΝ
 
     
     
 
24ΩΡΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
 
     
 
 
 
     
      Εξυπηρετούμε άμεσα την Χαλκιδική και την Θεσσαλονίκη!  
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6976712798
 
     
 
 
 
 
 
 
     
  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Οδική Βοήθεια - Μεταφορές Οχημάτων - Γενικές Μεταφορές Χαλκιδική


Με εμπειρία στο χώρο της οδικής βοήθειας, η επιχείρησή μας “ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα στις Καλύβες, προσφέρει καθημερινά υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άρτια εξυπηρέτηση σε ιδιώτες και επαγγελματίες στην Χαλκιδική και σε όλη την Θεσσαλονίκη.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και με προσήλωση στον διαρκής εκσυγχρονισμό της, η επιχείρησή μας, παρέχει υπηρεσίες οδικής βοήθειας, μεταφοράς οχημάτων καθώς και γενικές μεταφορές από και προς όλη την Ελλάδα και το εξοτερικό, άμεσα και κυρίως οικονομικά...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
  Συνεργαζόμενα συνεργεία, φανοποιία και βουλκανιζατέρ
  Εξειδικευμένο εξοπλισμό για ιδιαίτερες περιπτώσεις: κλειδωμενα όχημα, χαμηλο όχημα
  Ξεβουλιάγματα οχημάτων
  Μεταφορά ασυνόδευτου οχήματος
  Ασφαλή και γρήγορα μεταφορά
  Συνεργαζόμενα ΤΑΧΙ για την μεταφορά ατόμων
 
 
 
 
 
 
     
  ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ


Εάν έχετε μείνει στον δρόμο λόγω μηχανικής βλάβης, σκασμένο λάστιχο κ.α. ή έχετε εμπλακεί σε κάποιο ατύχημα, είμαστε εδώ και πάντα έτοιμοι, να έρθουμε στο σημείο που βρίσκεστε και να φροντίσουμε για την άμεση και σωστή εξυπηρέτησή σας...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
 
 
 
 
     
  ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Είτε πρόκειται για τη μεταφορά του αυτοκινήτου σας, είτε για την μεταφορά ελαφρού μηχανήματος, αλλά και για την μεταφορά τροχόσπιτων και σκαφών είμαστε εδώ και πάντα έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε με επαγγελματισμό...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
 
 
     
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα και με τις καλύτερες λύσεις ακόμα και στις πιο δύσκολες γενικές μεταφορές...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
 
 
 
 
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ;
 
 
 
  Εμπειρία & Εξειδίκευση
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στον κλάδο. Καταρτιζόμαστε συνεχώς στις τελευταίες τεχνολογίες και πρακτικές, διασφαλίζοντας ότι παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.
 
  Αξιοπιστία & Ασφάλεια
Διαθέτουμε έναν σύγχρονο στόλο οχημάτων, εξοπλισμένο με τα πιο εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας. Είτε πρόκειται για οδική βοήθεια είτε για μεταφορές, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το όχημά σας ή τα εμπορεύματά σας θα φτάσουν στον προορισμό τους με απόλυτη ασφάλεια.
 
 
 
  Άμεση Εξυπηρέτηση 24/7
Είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, για να σας προσφέρουμε άμεση βοήθεια όποτε τη χρειαστείτε. Η ταχύτητα και η αποτελεσματικότητα της εξυπηρέτησής μας είναι τα στοιχεία που μας ξεχωρίζουν.
 
  Προσαρμοσμένες Λύσεις
Κατανοούμε ότι κάθε πελάτης έχει μοναδικές ανάγκες. Προσφέρουμε ευέλικτες και προσαρμοσμένες λύσεις για να καλύψουμε τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας, είτε πρόκειται για οδική βοήθεια, είτε για ειδικές μεταφορές.
 
 
 
 
 
   
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Είτε χρειάζεστε οδική βοήθεια, να μεταφέρετε κάποιο όχημα είτε κάποια αντικείμενα επικοινωνήστε μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση.
 
     
    6976712798