6976712798 Χαλκιδική
hero image
banner imagebanner image
     
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ | Οδική Βοήθεια - Μεταφορές Οχημάτων - Γενικές Μεταφορές Χαλκιδική


Στη επιχείρησή μας “ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα στις Καλύβες, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις εθνικών και διεθνών μεταφορών, καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη για ασφαλείς και αξιόπιστες γενικές μεταφορές σε όλη την Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό. 

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα και με τις καλύτερες λύσεις ακόμα και στις πιο δύσκολες γενικές μεταφορές.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
6976712798
 
     
 
 
 
     
     
  ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ
από μικρά δέματα έως μεγάλα φορτία και σας εξασφαλίζουμε ότι τα αντικείμενα θα φτάσουν στον προορισμό τους γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια.
 
     
 
  Εμπορεύματα
  Οικοσκευές
  Οικοδομικά Υλικά
  Βαρέα Αντικείμενα κ.α.
 
     
  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για τις εθνικές και διεθνείς μεταφορές που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.  
     
   
 
 
 
 
ΑΜΕΣΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Εάν ψάχνετε λοιπόν μία αξιόπιστη επιχείρηση για την μεταφορά των αντικειμένων σας δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και να οργανώσουμε μαζί τις γενικές μεταφορές που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
 
 
 
 
     
      Εξυπηρετούμε άμεσα την Ελλάδα και το εξωτερικό!  
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6976712798